Гвоздик: Настав мій час, я готовий битися з кожним в напівважкому дивізіоні

Гвоздик: Настав мій час, я готовий битися з кожним в напівважкому дивізіоні

Фото
Укрінформ
До нокаута Гвоздик програвав за підрахунками суддів.

Чемпіон світу в напівважкій вазі за версією WBC Олександр Гвоздик прокоментував перемогу над Адонісом Стівенсоном. Про це повідомляє BoxingScene.

«Ця перемога означає для мене все. Я тренувався все життя для цього, сьогодні вся важка робота окупилася.

Присутність Тедді Атласа в моєму кутку стала величезною допомогою для мене. Він точно знав, що потрібно говорити мені. Ми добре готувалися до цього поєдинку, я знав, що збирався відправити Стівенсона в нокаут.

Адоніс був відмінним чемпіоном. Але тепер настав мій час. Я готовий битися з кожним в напівважкому дивізіоні», - сказав Гвоздик.

Зазначимо, що Олександр Гвоздик став четвертим українцем, який є чинним чемпіоном світу з боксу. Також чемпіонськими поясами володіють Олександр Усик (абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі), Василь Ломаченко (титул WBA в легкій вазі) і Артем Далакян (титул WBA в найлегшій вазі).

Читайте також: Гвоздик нокаутував Стівенсона і став чемпіоном світу

Також стали відомі суддівські записки після 10-го раунду бою за титул WBC в напівважкій вазі між Олександром Гвоздиком і Адонісом Стівенсоном. На записках двох суддів в поєдинку вів Стівенсон - 96:94 і 98:92. Третій рефері нарахував нічию - 95:95.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-