Гвоздик: Стівенсон чекатиме на мою помилку, моргати не можна

Гвоздик: Стівенсон чекатиме на мою помилку, моргати не можна

Укрінформ
Український боксер розповів, як перемогти Стівенсона.

Тимчасовий чемпіон світу в напівважкій вазі за версією WBC Олександр Гвоздик заявив, що має зберігати концентрацію протягом всього бою проти володаря регулярного титулу Адоніса Стівенсона. Слова українця наводить Boxing Scene.

«Я вірю, що фізично готовий зробити те, що маю. Я повинен бути розумнішим, швидшим, більш сконцентрованим і постійно на крок попереду Стівенсона. У нього сильна ліва рука, але також мені не варто забувати про праву.

Робота з Тедді Атласом стала відмінним досвідом. Він був ментором для мене. Він дуже вимогливий, так що не дозволить припуститися мені жодної помилки. Це саме те, що мені потрібно. Він може допомогти мені тактично і навіть фізично. Він перебудував мій тренувальний процес і, я вірю, що мені це допоможе.

Читайте також: Гвоздик битиметься за титул чемпіона WBC

Незважаючи на вік Стівенсона, він дуже сильний боєць. Я знаю, що він спробує зробити. Як він говорив на прес-конференціях, він чекатиме на мою помилку, щоб скористатися нею. Так що мені потрібно терпіти і повністю сконцентруватися на поєдинку. Моргати не можна», - розповів Гвоздик.

Нагадаємо, в ніч з 1 на 2 грудня в Квебеку Олександр Гвоздик зустрінеться з Адонісом Стівенсоном в бою за титул чемпіона WBC у напівважкій вазі. Пряма трансляція бою на телеканалі «Інтер». Початок – 2 грудня о 01:15.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-