Егіс Клімас: Гвоздик знищить Стівенсона, який занадто довго утримує титул

Егіс Клімас: Гвоздик знищить Стівенсона, який занадто довго утримує титул

Укрінформ
Менеджер українського боксера Олександра Гвоздика поділився очікуваннями від поєдинку з канадцем Адонісом Стівенсоном, який відбудеться в Квебеку 1 грудня.

Егіс Клімас в інтерв'ю для BoxingTalk, зокрема, зазначив, що з нетерпінням чекає головного поєдинку життя Гвоздика, особливо після роботи з новим тренером Тедді Атласом.

"Я сам з нетерпінням чекаю, щоб побачити це на власні очі. У нього новий тренер, Тедді Атлас. Вірите чи ні, але я не бачив ні спарингів, ні їх спільної роботи. Тому мені самому цікаво, що ж він запропонує в рингу. Чи стане він краще? Чи буде це новий Гвоздик? Покращений Гвоздик? Або він в ринзі забуде про все, чого навчився? Чи вийде у нього діяти в рингу так, як вони домовилися з Атласом? Я не можу відповісти. Але ми незабаром це дізнаємося. Побачимо в суботу ввечері, що Гвоздик запропонує Стівенсону.

Читайте також: Букмекери назвали фаворита боксерського поєдинку Стівенсон - Гвоздик

Очікую, що Гвоздик знищить Стівенсона. Той вже не молодий, він і так занадто затримався, утримує титул занадто довго. Вважаю, настав час для нових осіб, нових чемпіонів.

Він однозначно може перемогти рішенням. Вважаю, він може легко його перебоксувати. Не думаю, що у Стівенсона потенціал настільки хороший, щоб змагатися з Гвоздиком у боксі. Він відмінний панчер, цього у нього не відняти. Але в плані техніки Гвоздик випереджав його ще до появи в команді Атласа. А зараз, з Тедді, думаю, що він став ще краще", - цитує Клімаса XSPORT

Як повідомляв Укрінформ, бій між "тимчасовим" чемпіоном WBC у напівважкій вазі Олександром Гвоздиком і "повноцінним" чемпіоном світу 31-річним канадцем Адонісом Стівенсоном відбудеться у Квебеку (Канада) 1 грудня. Український боксер готувався у тренувальному таборі в Окснарді (Каліфорнія, США) під керівництвом нового наставника - знаменитого американця Тедді Атласа.

Читайте також: Гвоздик: Стівенсон - однозначно найбільший виклик у моїй кар'єрі, але я готовий

Вчора відбулася прес-конференція боксерів, під час якої суперники традиційно обмінялися поглядами. Сьогодні, 30 листопада, відбудеться зважування. На думку букмекерів, фаворитом цього поєдинку є українець Олександр Гвоздик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-