Бойко: Тренери давали правильні установки, що і допомогло перемогти

Бойко: Тренери давали правильні установки, що і допомогло перемогти "Астану"

Відео
Укрінформ
Воротар київського футбольного клубу "Динамо" Денис Бойко поділився враженнями від переможного матчу з "Астаною" (0:1) в рамках передостаннього туру групового етапу Ліги Європи УЄФА.

Денис Бойко у післяматчевому коментарі, зокрема, зазначив, що команда виконала установки тренерського штабу, що і допомогло здобути таку дуже важливу перемогу.

"Найголовніше, що нам вдалося перемогти. Все інше не має значення. Ми посіли перше місце в групі й виконали завдання, яке було поставлено перед нами. Перші хвилин 15-20 хлопці адаптувалися до поля. Незважаючи на те, що вчора ми провели тренування на ньому, сьогодні воно було іншим. Можливо, далося взнаки те, що його полили, тому м'яч швидко ковзав. Безперечно, футболісти "Астани" більш пристосовані до нього, адже вони на ньому і тренуються, і постійно грають. Дуже важко налаштуватися на такий матч, але тренери давали правильні установки перед матчем і під час нього, що допомогло здобути перемогу. До речі, про день народження... Моєму татові завтра виповнюється 63 роки, і цю перемогу я присвячую йому", - цитує Бойка прес-служба ФК "Динамо".

Відео коментаря Бойка:

Як повідомляв Укрінформ, 29 листопада віце-чемпіони України футболісти київського "Динамо" на виїзді обіграли казахстанську "Астану" (1:0) і достроково пробилися у плей-офф Ліги Європи УЄФА сезону-2018/19. На 29-й хвилині поєдинку після передачі Віктора Циганкова м'яч забив Беньямін Вербич.

Читайте також: Вербич про гол "Астані": Циганков зробив неймовірну передачу, і цього разу я забив

У заключному, 6-му турі, 13 грудня відбудуться матчі "Динамо" - "Яблонець", "Ренн" - "Астана".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-