Коноплянка: Збірна України результатом все доведе у грі з Туреччиною

Коноплянка: Збірна України результатом все доведе у грі з Туреччиною

Укрінформ
Лідер збірної України з футболу Євген Коноплянка розповів про готовність до сьогоднішнього протистояння зі збірною Туреччини в рамках товариської зустрічі.

Євген Коноплянка в коментарі телеканалам "Футбол 1/2", зокрема, зазначив, що матч Ліги націй УЄФА проти Словаччини (1:4) вже забули і налаштовані все довести результатом у сьогоднішньому поєдинку. 

"Насправді, гру забули. Говорили з Андрієм Миколайовичем про те, що потрібно забувати цей результат, тому що він нас засмутив, і нам вистачило двох днів обміркувати, що ми не так зробили. Думаю, потрібно піднімати голову і дивитися в майбутнє, на сьогоднішню гру, і готуватися до неї. Виправдовуватися нічим. Сьогодні потрібно лише результатом все довести", - сказав Коноплянка.

Читайте також: Україна і Туреччина визначилися з формою футболістів на товариський матч

Як повідомляв Укрінформ, товариський поєдинок між збірними Туреччини та України відбудеться в Анталії сьогодні, 21 листопада, і розпочнеться о 19.30 за київським часом. Зустріч обслуговуватиме суддівська бригада з Косово. Поєдинок транслюватимуть телеканали "Україна" та "Футбол 2". У цьому протистоянні букмекери віддають перевагу господарям поля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-