Коноплянка: Мало часу було, щоб зрозуміти нову тактику

Коноплянка: Мало часу було, щоб зрозуміти нову тактику

Укрінформ
Лідер збірної України пояснює розгромну поразку від Словаччини.

Капітан збірної України Євген Коноплянка прокоментував поразку «синьо-жовтих» в матчі Ліги націй проти Словаччини (1:4). Про це повідомляє Sport.ua.

«У минулих матчах нам удача посміхалася. А сьогодні цілком не наш вечір. І добре, що гра нічого не вирішувала. Звичайно, ніхто не хоче програвати, особливо з таким рахунком. Сподіваюся, вболівальники поставляться до результату з розумінням. Так, неприємно. Навіть якщо на тренуванні програєш з таким рахунком, ти не в гуморі.

Перший тайм, був не дуже, скажімо м'яко. Але є все одно позитивні моменти. Після перерви у нас гра намалювалася. Напевно, мало часу було на нову тактику, на те, щоб ми всі зрозуміли, і все виходило. А це вам не на FIFA - взяв, поміняв тактику і побіг на джойстику. Потрібно трошки більше часу, щоб зрозуміти це все. Один випадає і проти такої хорошої команди це не пройде. Я навіть радий, що це все сталося саме сьогодні, а не тоді, коли нам потрібні очки. Нічого страшного. Подивимося завтра всі наші помилки і виправимо їх. У грі з Туреччиною подивимося, які висновки ми зробимо.

Читайте також: Андрій Шевченко: Ми повинні вчитися на помилках

Чи важко було без Марлоса і Ярмоленко? Я і вчора говорив, що без них буде важко. Але у нас багато молодих і талановитих гравців - і хороше майбутнє. Я бачу на тренуваннях, як вони працюють, у них все є, щоб грати в футбол. Потрібен час. І ось такі хороші матчі, коли можна себе перевірити. Всьому свій час, і у нас все вийде.

Мій гол? Навіть дивитися його не буду. Багато радості мені він не принесе. І не хочу навіть коментувати. Коли виграємо - тоді будемо обговорювати, хто як забивав. А зараз не той момент», - розповів Коноплянка.

Незважаючи на поразку від Словаччини (1:4), збірна України за підсумками першого етапу Ліги націй вийшла в елітний дивізіон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-