Українські юніори виграли чемпіонат ABAF із кросу

Українські юніори виграли чемпіонат ABAF із кросу

Укрінформ
Чоловіча юніорська збірна України перемогла на чемпіонаті Асоціації балканських легкоатлетичних федерацій (ABAF) із кросу.

До перемоги юніорську команду привели Андрій Краковецький, який в індивідуальному заліку став третім, Максим Пантелеєв (4-те місце в індивідуальному заліку), Ілля Сосницький, який замкнув першу десятку, та Станислав Козак (18-те місце). Про це повідомляє прес-служба ФЛАУ.

Українці, як і серби, набрали 17 очок, проте за додатковими показниками саме наші атлети виграли золоті медалі. Лише у 0,5 пункту позаду залишилися румуни.

Українські спортсменки у віковій категорії до 20 років на цих змаганнях із сумою 24 очка виграли командну "бронзу": Катерина Коваль на дистанції 4 км фінішувала четвертою, Вікторія Ковба – сьомою, Дар’я Вдовиченко – 13-ю, а Іванна Кух – 14-ю.

Румунки обійшли нашу команду лише на один пункт, а перемогу святкувала команда із Туреччини (13 очок). 

Читайте також: Спортивна ходьба: Літанюк і Поворознюк перемогли на "Кубку Карпат"

Зазначимо, що у змаганнях 4 листопада у румунському місті Ботошани брали участь лише юніорські команди, оскільки дорослі і молодь наразі готуються до чемпіонату Європи з кросу, який у грудні відбудеться у Нідерландах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-