Андрій Ярмоленко: У

Андрій Ярмоленко: У "Вест Гемі" тренування важкі, але цікаві

Відео
Укрінформ
Півзахисник збірної України з футболу і лондонського клубу "Вест Гем" Андрій Ярмоленко відповів на запитання вболівальників.

Андрій Ярмоленко, зокрема, розповів про те, як проходить тренувальний процес у Мануеля Пеллегріні.

"Якщо одна гра на тиждень, то по одному тренуванню на день. У середині тижня - два тренування. Вони непрості, так скажу, бігати доводиться нормально. В Англії швидкості інші, в перший час потрібно до цього звикнути, мислити швидше, швидше працювати з м'ячем. Звичайно, в цьому є відмінність із тренування у "Динамо". Якщо брати Пеллегріні, або Реброва і Хацкевича, з якими я працював у "Динамо", то більше фізичних вправ в Англії.

Тренування важкі, але цікаві. Немає безглуздої біганини, ти весь час працюєш з м'ячем, робиш якісь вправи. Тобі цікаво і важко. Будь-якому футболісту подобається працювати з м'ячем", - цитує Ярмоленка tribuna.com. 

Читайте також: Київське "Динамо" підтримало Андрія Ярмоленка

Відео інтерв’ю з Ярмоленком:

Як повідомляв Укрінформ, у жовтні півзахисник збірної України з футболу Андрій Ярмоленко переніс операцію у Лондоні після травми, отриманої  у першому таймі матчу 9-го туру АПЛ "Вест Гем" – "Тоттенгем". Керівник медичного обслуговування "Вест Гема" Річард Колліндж зазначив, що операція  на ахілловому сухожиллі правої ноги Ярмоленка пройшла успішно. Очікується, що поза футболом півзахисник збірної України перебуватиме протягом шести місяців. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-