Сергій Вакуленко розповів, як потрібно грати

Сергій Вакуленко розповів, як потрібно грати "Олімпіку" проти "Шахтаря"

Укрінформ
Півзахисник донецького футбольного клубу "Олімпік" Сергій Вакуленко, орендований у "Шахтаря", розповів про те, як слід грати його одноклубникам у сьогоднішньому матчі в рамках Кубка України.

Сергій Вакуленко в інтерв’ю клубній пресі, зокрема, зазначив, що проти "Шахтаря" важко грати у відкритий футбол, але шанси обов’язково будуть і потрібно ними скористатися.

"Як необхідно зіграти "Олімпіку", щоб пройти далі в Кубку країни? Якщо Тайсон, Марлос не зіграє, може ще комусь в Кубку дадуть відпочити з основних виконавців, тоді буде великий шанс. Потрібно за рахунок організації брати своє. Зрозуміло, що буде трохи моментів у грі з "Шахтарем". Важко з ними грати у відкритий футбол, але все ж потрібно реалізувати ті шанси, які будуть. Потрібно, що б була на полі дисципліна, кожен підстраховував кожного. Один в один футболісти можуть обіграти, але потрібно знаходиться в правильних позиціях, щоб вміти підстрахувати, виправити помилку свого товариша. Такий шанс з’явиться. Вибігати в швидкі контратаки і реалізовувати ті моменти, які у нас будуть. Якщо буде у нас 1-2 моменти, то потрібно їх реалізовувати. Треба вибігати в контратаки правильно, розпоряджатися м'ячем. "Шахтар" у в будь-якому випадку володітиме ігровою перевагою, будуватиме свої атаки. Потрібно компактно зіграти в обороні і кинджальним вистрілити в контратаках. Правильно розпорядиться останнім пасом і останнім ударом", - сказав Вакуленко.

Матч 1/8 фіналу Кубка України з футболу "Шахтар" (Донецьк) - "Олімпік" (Донецьк) відбудеться сьогодні, 31 жовтня, і розпочнеться о 19.00. Наживо його покаже телеканал  "Футбол 2". Поєдинок обслуговуватиме бригада арбітрів на чолі з Миколою Балакіним.  

Читайте також: Сьогодні визначаться чвертьфіналісти Кубка України з футболу

На традиційній передматчевій нараді, яка відбулася сьогодні вранці у конференц-залі ОСК "Металіст" у Харкові, були затверджені кольори форм, в яких гравці команд вийдуть на поле. У сьогоднішньому матчі "Олімпік" зіграє в білих футболках, шортах і гетрах, воротар одягнеться в червоний светр і шорти. Гравці "Шахтаря" вийдуть на поле в звичних оранжево-чорних кольорах, а воротар гратиме у салатовому светрі. Судді обрали собі жовтий варіант форми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-