Верняєв і Радівілов пробились у фінали на чемпіонаті світу зі спортивної гімнастики

Верняєв і Радівілов пробились у фінали на чемпіонаті світу зі спортивної гімнастики

Відео
Укрінформ
Українські гімнасти змагатимуться за медалі у багатоборстві, вправах на кільцях і на брусах.

Українські гімнасти Ігор Радівілов і Олег Верняєв вийшли до фіналів на окремих снарядах на чемпіонаті світу, який проходить у Досі, Катар. Про це повідомляє XSport.

Дворазовий призер чемпіонатів світу в опорному стрибку Ігор Радівілов зумів вийти у фінал тільки у вправі на кільцях, показавши четвертий результат - 14,733 бала. У стрибку у гімнаста зісковзнула рука під час відштовхування, і він впав на приземленні, через це Радівілов отримав низьку оцінку і навіть не робив другий стрибок.

Чемпіон світу-2014 і дворазовий срібний призер змагань у вправах на брусах Олег Верняєв вийшов в два фінали в Досі. Українець посів друге місце на брусах - 15,458, а також 18-е в багатоборстві - 80,522. Також Верняєв був близький до фіналу в опорному стрибку, але став другим запасним з результатом 14,499.

Чоловіча збірна займала четверте місце після п'яти потоків в перший день кваліфікації, але Китай, Японія, США, Великобританія і Бразилія відсунули українців на дев'ятий рядок і залишили без фіналу чемпіонату світу.

Читайте також: Верняєв: Вибору немає - треба потрапити командою до топ-8 чемпіонату світу

Відзначимо, що ліцензії на Олімпійські ігри-2020 отримають три кращі команди змагань в Досі, а 24 кращих збірних виступатимуть на наступному чемпіонаті світу.

Додамо, що 27 і 28 жовтня на чемпіонаті світу відбудеться кваліфікація у жінок. А 29 жовтня - командні фінали у чоловіків, 31 жовтня - фінал у багатоборстві, а 2 і 3 листопада - фінали на окремих снарядах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-