Михайло Кохан: На ЮОІ-2018 потрібно було показати високий результат, що я і зробив

Михайло Кохан: На ЮОІ-2018 потрібно було показати високий результат, що я і зробив

Укрінформ
Переможець юнацьких Олімпійських ігор-2018 з метання молота Михайло Кохан розповів про участь на змаганнях у Буенос-Айресі (Аргентина).

Михайло Кохан після повернення з ЮОІ-2018 до України, зокрема, зазначив, що на змаганнях було по чотири спроби у кожному з двох етапів, тому не хвилювався і сподівався, що хоча б одна виявиться вдалою.

"Це вже кінець сезону, але при цьому юнацькі Олімпійські ігри – найголовніший турнір у ньому. Тому потрібно було показати високий результат і виграти, що я й зробив. Спокійний вигляд? З тією кількістю стресів, яка є і була на змаганнях, вже, певно, сформувалася така звичка. Це як багаторічне напрацювання – зберігати спокій у будь-якій ситуації і за будь-яких обставин. Хоча коли тільки приїхали в Аргентину, мені було не надто спокійно, адже все було нове. Та ближче до старту заспокоївся, звик до емоцій.

На юнацьких Олімпійських іграх у нас було по чотири спроби на кожному з етапів, і навіть якщо перша з них не була заліковою, з цього не можна було робити трагедію. По-перше, навіть після третьої ти не вилітаєш, всі виходять на заключну. А по-друге, маючи чотири спроби, думаю, хоча б в одній з них можна метнути нормально.

На Іграх досить багато шоу, розваг, вони трішки відволікають і завдяки їм не так переживаєш щодо змагань, легше виступати. Це все допомагає відволіктися від мандражу", - цитує Кохана прес-служба ФЛАУ.

Читайте також: Порошенко: Призери ЮОІ-2018 зробили внесок в утвердження статусу України у світі

Як повідомляв Укрінформ, на юнацькій Олімпіаді українці здобули 23 медалі: 7 золотих, 8 срібних та 8 бронзових  у 13 видах спорту. Зокрема, золоті медалі виграли: Катерина Чорній - фехтування (особисті змагання в жіночій шпазі та командна першість), Назар Чепурний - спортивна гімнастика (командна першість з мультидисциплін гімнастики), Іван Тищенко - академічне веслування (чоловіча одиночка), Валерія Іваненко - легка атлетика (метання молота), Михайло Кохан - легка атлетика (метання молота), Ярослава Магучіх - легка атлетика (стрибки у висоту).

Фото: НОК України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-