Коноплянка: У Малиновського один із кращих ударів у Європі

Коноплянка: У Малиновського один із кращих ударів у Європі

Укрінформ
Півзахисник збірної України з футболу Євген Коноплянка прокоментував гол Руслана Малиновського Чехії (1:0) у вчорашньому матчі Ліги націй УЄФА.

Євген Коноплянка в післяматчевому коментарі журналістам, зокрема, зазначив, що Руслан Малиновський володіє одним із кращих ударів серед виконавців в Європі.

"Роман Яремчук не забив? Так, він нападник і в першу чергу повинен забивати. Але коли команда виграє, мені здається, ніяких претензій не має бути. Три очки - до скарбнички, і всі задоволені. Яремчук добре зіграв, часто бив по воротах, однак йому не щастило. Але я сподіваюся, що коли рахунок буде нічийний, він і заб'є вирішальний м'яч. 

Як вдається забивати Малиновському? Запитайте у Руслана, які в нього козирі й секрети. Насправді всі знають, що в нього чудовий удар. Можна сказати, один із кращих ударів серед виконавців у Європі. Особливо якщо справа стосується штрафних. Він може забити і з 30-ти метрів. У нього відмінно поставлений удар", - цитує Коноплянку прес-служба Федерації футболу України.

Читайте також: Ярмоленко: Не важливо, що я не забив чехам, головне – перше місце в групі

Як повідомляв Укрінформ, футболісти національної збірної України обіграли у вівторок, 16 жовтня, команду Чехії (1:0) у домашньому поєдинку Ліги націй УЄФА і стали недосяжними у боротьбі за перше місце у групі В1. Переможний м'яч на харківському ОСК "Металіст" забив Руслан Малиновський на 43-й хвилині. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-