Шевченко: Ярмоленко вирушає зі збірною, але проти Італії не гратиме

Шевченко: Ярмоленко вирушає зі збірною, але проти Італії не гратиме

Укрінформ
Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко розповів про завдання команди в контрольному матчі з Італією, який відбудеться 10 жовтня.

Андрій Шевченко в коментарі zbirna.com, зокрема, зазначив, що головне завдання футболістів збірної України в Італії - перевірити свою готовність до майбутнього матчу проти Чехії в рамках Ліги націй УЄФА.

"Гра з Італією особлива? Ні, ніякого ажіотажу навколо цього поєдинку не існує. І для нас, і для суперника матч носить характер підготовки до виступів у Лізі націй. Ось коли ми зіграємо на офіційному рівні, тоді буде зовсім інша історія.

Щодо завдання збірної в Генуї. В першу чергу, це підготовка команди до поєдинку з Чехією. У той же час, ми плануємо, що на поле вийдуть багато з тих гравців, які останнім часом мало грали за збірну. Ми хочемо ще раз перевірити їх можливості", - сказав Шевченко.

Також наставник українських футболістів прокоментував стан Андрія Ярмоленка, який пропустив перше тренування збірної в Києві 8 жовтня: "Андрій Ярмоленко летить з нами на цю гру, але на поле не вийде. У Андрія - мікротравма, і найближчі дні він присвятить тому, щоб прибрати всі свої проблеми. Сподіваємося, що до матчу з Чехією Ярмоленко буде готовий".

Як повідомляв Укрінформ, 8 жовтня гравці національної збірної України з футболу з’їхалися до Києва на підготовчий збір до товариської гри проти Італії (10 жовтня) та офіційної - у Лізі націй УЄФА проти Чехії (16 жовтня). У вечірньому тренуванні збірної, яке відбулося 8 жовтня в Києві, не брав участі Андрій Ярмоленко. Один із лідерів збірної потребує невеликого відпочинку у зв'язку із тонусом привідного м'язу. 

Читайте також: Ярмоленко пропустив перше тренування збірної України з футболу

Сьогодні національна команда авіарейсом о 12.20 відлітає до Генуї - столиці італійської провінції Лігурія на контрольний матч.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-