Ярмоленко пропустив перше тренування збірної України з футболу

Ярмоленко пропустив перше тренування збірної України з футболу

Відео
Укрінформ
Футболісти збірної України розпочали підготовку до жовтневих матчів.

8 жовтня футболісти приїхали зі своїх клубів у різних фізичних кондиціях, тому перше тренування в Києві не було пов'язане з серйозними фізичними та ігровими навантаженнями. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко зібрав колектив у центральному колі. Після загальної розминки команда розділилася на групи. Футболісти, що грали у недільних матчах, сформували трійки та двійки для гри в теніс-бол. Ракіцький, Зінченко, Сидорчук та Артем Кравець займалися під керівництвом тренера із фізпідготовки Івана Баштового. У тренуванні не брав участі Андрій Ярмоленко. Один із лідерів збірної потребує невеликого відпочинку у зв'язку із тонусом привідного м'язу.

Читайте також: Футбол: Кравець замінить Беседіна у найближчих матчах збірної України

Після від'їзду травмованих Буяльського й Беседіна та приєднання Артема Кравця у тренуванні взяли участь 16 гравців. Сьогодні до команди має приєднатися Василь Кравець. Решта легіонерів приєднається до збірної вже в Генуї. 

Відеоогляд першого дня жовтневого збору:

Сьогодні національна команда авіарейсом о 12.20 відлітає до Генуї - столиці італійської провінції Лігурія. 

Читайте також: Національна збірна України з футболу почала збір перед іграми з Італією та Чехією

Як повідомляв Укрінформ, 8 жовтня гравці національної футбольної команди України почали з’їжджатися до Києва на підготовчий збір до товариської гри проти Італії (10 жовтня) та офіційної - у Лізі націй з Чехією (16 жовтня).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-