Ярмоленко: У

Ярмоленко: У "Вест Гемі" відчуваю себе частиною великої родини

Укрінформ
Український півзахисник англійського футбольного клубу "Вест Гем" Андрій Ярмоленко поділився враженнями від старту команди в новому сезоні АПЛ.

Андрій Ярмоленко в інтерв’ю клубній пресі, зокрема, зазначив, що з першого дня дуже добре почувається в англійській команді і разом з усіма працює над досягненням кращого результату.

"Початок сезону був не найкращим, адже після чотирьох матчів у нас не було очків. Але ми всі дуже багато працювали для того, щоб змінити ситуацію. Коли ми перемогли "Евертон", то всі побачили, що ми є справжньою командою. У тій грі ми дуже хотіли перемогти. Потім були два матчі проти "Челсі" і "Манчестер Юнайтед", в яких ми теж зіграли добре.

З першого свого дня тут я відчував себе частиною великої родини. Це дуже доброзичливий клуб, в якому хороша атмосфера. Я відчуваю себе щасливим тут.  

Не хочу забігати вперед і стверджувати, що ми виграємо титул, але ми повинні крок за кроком думати про наступну зустріч. Ми хочемо грати в хороший футбол, який сподобається як уболівальникам, так і самим гравцям. Якщо ми це зробимо, то отримаємо те місце, на яке заслуговуємо в кінці сезону", - цитує Ярмоленка Sport Arena

Читайте також: Ярмоленко засмучений тим, що АПЛ відібрала у нього гол

Нагадаємо, в нинішньому сезоні Ярмоленко зіграв у всіх матчах "Вест Гема" в англійській Прем'єр-лізі, в яких відзначився 2 голами і 1 результативною передачею.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-