АПЛ: Ярмоленко допоміг «Вест Гему» обіграти «Манчестер Юнайтед»

АПЛ: Ярмоленко допоміг «Вест Гему» обіграти «Манчестер Юнайтед»

Укрінформ
Команда Андрія Ярмоленка перемогла 3:1 і може відправити Жозе Моурінью у відставку.   

В 7-у турі англійської прем’єр-ліги (АПЛ) команда Андрія Ярмоленка - «Вест Гем» обіграла на своєму полі «Манчестер Юнайтед» - 3:1. Про це повідомляє Укрінформ.

«Вест Гем» приймав «Манчестер Юнайтед» на Олімпійському стадіоні Лондона і продовжив свою вдалу серію в чемпіонаті – 7 очок в трьох останніх матчах.

Господарі вийшли вперед вже на 5-й хвилині – відзначився Феліпе Андерсон. Подвоїв перевагу «Вест Гема» український півзахисник Андрій Ярмоленко, який знову вийшов в основному складі. Щоправда пізніше цей м’яч записали як автогол захисника «МЮ» Лінделофа.

На 71-й хвилині Решфорд один м’яч відіграв. Але майже одразу Арнаутович відновив перевагу господарів у два голи. 3:1 – впевнена перемога «Вест Гема».

Ярмоленко відіграв 72 хвилині, його замінив Снодграсс.

Читайте також: АПЛ: «Вест Гем» Ярмоленка відібрав перші очки в сезоні у «Челсі»

Після цієї перемоги «Вест Гем» набрав 7 очок і піднявся на 12 місце. «МЮ» зазнав вже третьої поразки в чемпіонаті, команда Жозе Моурінью вже 8-а в турнірній таблиці АПЛ

В центральному матчі 7-го туру АПЛ «Челсі» прийматиме на своєму полі «Ліверпуль». Матч відбудеться сьогодні, 29 вересня, початок о 19:30.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-