Ярмоленко: Не має значення, що говорять про мої голи, головне – успіх

Ярмоленко: Не має значення, що говорять про мої голи, головне – успіх "Вест Гема"

Укрінформ
Український півзахисник англійського футбольного клубу "Вест Гем" Андрій Ярмоленко прокоментував нещодавну перемогу команди над "Евертоном" (3:1).

Гравець збірної України з футболу Андрій Ярмоленко, який відзначився у цьому матчі дублем, зокрема, зазначив, що для нього не має значення, що говорять про його голи, головне - успіх "Вест Гема".

"Ми добре зіграли проти Евертона. Ми діяли, як команда і в обороні, і в атаці. Раді, що вдалося здобути першу перемогу в Прем'єр-лізі. Щасливий, що все так склалося.

Мої голи? Мені все одно, що про них говорять. Головне - успіх "Вест Гема". Ми багато працювали, тому, що потрібно було міняти ситуацію. Необхідно було показати уболівальникам, що ми боротимемося за честь клубу", - цитує Ярмоленка zbirna.com

Читайте також: Наставник "Вест Гема": Ярмоленко довів своєю грою, що вже готовий грати в АПЛ

Як повідомляв Укрінформ, 28-річний півзахисник збірної України з футболу Андрій Ярмоленко 16 вересня вперше вийшов в стартовому складі "Вест Гема" на матч 5 туру чемпіонату Англії проти "Евертона" (3:1) і оформив дубль. Його голи стали першими для українських футболістів в Прем'єр-лізі за останні 10 років.

Фото: whufc.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-