Півзахисник

Півзахисник "Маріуполя" Федорчук став кращим гравцем 8 туру УПЛ

Відео
Укрінформ
Півзахисник футбольного клубу "Маріуполь" визнаний кращим гравцем 8 туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-ліги.

Про це повідомляє прес-служба УПЛ.

"Українська Прем’єр-ліга, опитавши фахівців, які входять до нашої експертної ради, визначила найяскравішого футболіста з усіх, які взяли участь у матчах 8 туру чемпіонату УПЛ. За підсумком голосування перемогу здобув півзахисник "Маріуполя" Валерій Федорчук, який у матчі з "Олімпіком" зробив дубль. Йому віддали голоси вісім респондентів", - йдеться в повідомленні.

До складу експертної ради увійшли Олег Венглинський, Сергій Нагорняк, Геннадій Орбу, Віктор Грачов, Йожеф Сабо, Олександр Сопко, Ігор Циганик, Степан Юрчишин, Анатолій Чанцев, Артур Валерко.

Читайте також: "Олімпік" поступився "Маріуполю" у 8 турі футбольної Прем'єр-ліги

Як повідомляв Укрінформ, футболісти донецького "Олімпіка" на київському стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського з рахунком 1:3 програли "Маріуполю" у матчі 8 туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги.

Відео кращих моментів:

М’ячі у поєдинку "Олімпік" – "Маріуполь" (1:3) забили Сергій Вакуленко, який реалізував пенальті на 26-й хвилині, - Валерій Федорчук (9, 89) і Руслан Фомін (80).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-