Наставник

Наставник "Вест Гема": Ярмоленко довів своєю грою, що вже готовий грати в АПЛ

Укрінформ
Головний тренер англійського футбольного клубу "Вест Гем" Мануель Пеллегріні розповів, чому український півзахисник вперше вийшов у старті лише 16 вересня у матчі проти "Евертона" (3:1).

Мануель Пеллегріні, зокрема, зазначив, що раніше Андрій Ярмоленко не був готовий виходити з перших хвилин.

"Він приїхав до нас вже в розпал передсезонної підготовки, тому не був готовий відразу грати в Прем'єр-лізі. Йому потрібно було звикнути до темпу чемпіонату. У нього багато хороших якостей, які він показував кожного разу, виходячи на поле. Ми були терплячі, розмовляли і працювали з ним. І сьогодні, коли я вирішив, що він готовий, Андрій своєю грою це довів", - цитує Пеллегріні Sport Arena

Нагадаємо, 28-річний півзахисник збірної України з футболу Андрій Ярмоленко вперше вийшов в стартовому складі "Вест Гема" на матч 5 туру чемпіонату Англії проти "Евертона" (3:1) і оформив дубль. Його голи стали першими для українських футболістів в Прем'єр-лізі за останні 10 років.

Читайте також: АПЛ: Ярмоленко забиває перші м’ячі, «Вест Гем» перемагає «Евертон»

У поєдинку "Евертон" – "Вест Гем" (1:3) голами відзначилися Сігурдссон (45) - Ярмоленко (11, 31), Арнаутович (61). Раніше Андрій Ярмоленко в 4-х матчах АПЛ, які були програні, виходив лише на заміну.

Фото: instagram/westham

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-