Коноплянка:

Коноплянка: "Шахтар" і "Гоффенгайм" боротимуться за 2-е місце в групі Ліги чемпіонів

Укрінформ
Півзахисник німецького футбольного клубу "Шальке" і збірної України Євген Коноплянка оцінив шанси донецького "Шахтаря" в Лізі чемпіонів УЄФА.

Євген Коноплянка, який стикався у своїй кар’єрі і з "Шахтарем", і з "Гоффенгаймом", у коментарі Football.ua, зокрема, зазначив, що для донеччан головне бути сконцентрованими із самого початку матчу.

"Головне - концентрація з перших хвилин і ніякої розхлябаності. Тут дуже важливо, щоб наші досвідчені українські гравці Степаненко, Ракицький, Кривцов не поступалися німцям в боротьбі, щоб не віддавали м'яч. Ну і, на правах лідерів, зуміли б завести своїх партнерів. Необхідно, щоб у відборі працювала вся команда, щоб бразильці теж вигризали кожен м'яч. Зрозуміло, що попереду є Марлос і Тайсон, які можуть і втекти, і віддати, і забити. Свій гол "Шахтар" точно проведе. І виграє, якщо буде діяти компактно і дисципліновано", - сказав Коноплянка.

Також український півзахисник зробив свій прогноз на підсумкові результати в групі F: "Манчестер Сіті" точно буде першим, а за друге місце, на мою думку, боротимуться "Шахтар" і "Гоффенгайм". Не "Ліон". І різниця між "гірниками" і німцями напевно буде мінімальною: 1-2 очки, не більше".

Читайте також: На матч "Шахтар" – "Гоффенгайм" ЛЧ УЄФА вже продано 15 000 квитків

Нагадаємо, поєдинок "Шахтар" – "Гоффенгайм" відбудеться в Харкові 19 вересня на стадіоні НСК "Металіст" і розпочнеться о 19.55.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-