Ярмоленко: Перед пенальті не переживав

Ярмоленко: Перед пенальті не переживав

Укрінформ
Півзахисник збірної України хоче, аби збірна і далі грала у «фартовому» Львові.

Автор переможного голу у матчі зі Словаччиною (1:0) Андрій Ярмоленко прокоментував другий матч Ліги націй. Про це він розповів FootballHub.

«Гра була більше нічийна, але добре, що виграли. Незвично грати у Львові без уболівальників, звикли, що тут божевільна підтримка. Слава Богу не програємо на «Арені Львів». Всі хлопці тільки за те, щоб всі матчі збірної проводилися у Львові. Мені подобається тут грати.

Перед пенальті не переживав. Мені хотілося забити. Іноді це заважає. Десь я переживав за те, що хлопці старалися протягом всієї гри, не хотілося засмутити їх і всю країну.

Читайте також: Клас, пенальті, шість очок

Яремчук? Йому рано ще підходити до пенальті, нехай набереться досвіду. Це жарти, у нас є тренерський штаб, який визначає тих, хто буде бити пенальті. Хто буде це робити - неважливо, головне, щоб ми перемагали.

Заміни зіграли свою роль і в першій грі, і в другій. Всі хлопці переживають за результат, за гру. Ніхто не ображається, що залишився на лавці», - сказав Ярмоленко.

Нагадаємо, збірна України обіграла в матчі Ліги націй УЄФА Словаччину 1:0. Переможний гол на рахунку Ярмоленка. Збірна України набрала в Лізі націй 6 очок після двох матчів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-