Футболісти

Футболісти "Славії" хочуть помститися "Динамо" у матчі проти збірної України

Укрінформ
Гравець збірної Чехії Йозеф Хушбауер у сьогоднішньому поєдинку проти збірної України сподівається помститися за поразку його "Славії" від київського "Динамо" в Лізі чемпіонів.

Йозеф Хушбауер, зокрема, зазначив, що у збірній України з футболу багато гравців київського клубу і він сподівається віддати "боржок" за поразку його "Славії".

"У збірній України багато гравців з "Динамо" і є можливість повернути боржок за поразку в Лізі чемпіонів. Сподіваюся, нам це вдасться", - цитує Хушбауера footballua.tv

Також українських суперників оцінив інший гравець збірної Чехії - Томаш Калаш: "Звичайно, ми знаємо, що кращі гравці збірної України - Ярмоленко і Коноплянка, проте це не означає, що не можна недооцінювати інших. Вся команда потужна. Найбільше уваги треба приділити флангам, адже саме там народжується більше голів збірної України. Сьогодні кілька чехів на поле матимуть особливу мотивацію. Наприклад, Хушбауер прагне помститися українцям за фіаско його "Славії" на арені".

Читайте також: Пісня "Червона рута" стане візиткою збірної України на старті Ліги націй УЄФА

Нагадаємо, стартовий матч Ліги націй УЄФА Чехія – Україна відбудеться 6 вересня у чеському місті Угерське Градіште на стадіоні імені Мирослава Валенти і розпочнеться о 21.45 за київським часом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-