Ярмоленко: Віддамо всі сили, аби потрапити до фінальної частини Євро

Ярмоленко: Віддамо всі сили, аби потрапити до фінальної частини Євро

Відео
Укрінформ
Півзахисник збірної України з футболу Андрій Ярмоленко поділився очікуваннями від завтрашнього старту в Лізі націй УЄФА матчем проти Чехії.

Андрій Ярмоленко, зокрема, зазначив, що гравці національної збірної намагатимуться виконати всі установки тренерського штабу, щоб потрапити до фінальної частини Євро.

"Збірна України готова до виклику? Так. Будемо прагнути потрапити до фінальної частини Євро. Збірна є збірна, і не має значення, який це матч, товариський чи офіційний. Ти виступаєш за свою країну і граєш заради уболівальників, тому для перемоги віддаватимемо всі сили. Чехія дуже сильний суперник. Але якщо ми зіграємо в якісний футбол і виконаємо установку тренерського штабу, то перемога буде за нами.

Щодо матчу проти Словаччини, який пройде у Львові при порожніх трибунах. Це, звичайно, погано. Не буде повного відчуття, що ми приймаємо суперника на своєму полі. Всі прекрасно знають, яка глядацька підтримка у Львові. Але футболісти ніяк не можуть вплинути на цю ситуацію", - цитує Ярмоленка zbirna.com.  

Читайте також: Збірна України з футболу вирушила до Чехії на матч Ліги націй УЄФА

Відео інтерв’ю Ярмоленка:

Нагадаємо, свій стартовий поєдинок у Лізі націй УЄФА збірна України з футболу проведе завтра, 6 вересня, проти Чехії. Початок матчу – о 21.45. Матч проти Словаччини відбудеться 9 вересня за порожніх трибун стадіону "Арена Львів" через відповідну дискваліфікацію з боку УЄФА. Однак біля стадіону буде споруджено фан-зону, тож своїх фанів українські футболісти зможуть почути й у чаші арени.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-