Тренер

Тренер "Славії": Ми пропустили дуже дивний гол від "Динамо"

Укрінформ
Головний тренер празького футбольного клубу "Славія" Їндржих Трпішовскі поділився враженнями від першої зустрічі з київським "Динамо" (1:1) в рамках 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА.

Їндржих Трпішовскі, зокрема, зазначив, що "Славія" лише перші 20 хвилин матчу "трохи торопіла", потім грала впевнено, створила велику кількість гольових моментів біля воріт "Динамо", а пропущений м’яч вважає "дивним".

"Неоднозначні почуття залишила ця гра. Якби ми не забили м'яч в кінці поєдинку, то зараз, звичайно, не можна було б говорити нічого певного, але цей гол все змінив. В цілому, якщо говорити про сам матч, то в перші хвилин 20 гри ми кілька торопіли, але потім аж до закінчення зустрічі виглядали, в цілому, добре. А в кінці поєдинку ми і зовсім надавали невпинний тиск на ворота "Динамо", біля воріт нашого суперника було створено велику кількість гольових моментів. Але ми пропустили дуже дивний гол.

З іншого боку, скаржитися нема на що. У таких матчах все вирішує реалізація моментів. "Динамо" за весь матч створило два гольових шанси і один з них реалізувало. Ми ж один єдиний гол зуміли вичавити з куди більшої кількості моментів. У підсумку, кінцевий підсумок матчу більше на руку нашому супернику.

Чим здивувало "Динамо"? Хіба що виходом Гармаша з перших хвилин. Ми готувалися до того, що на цій позиції зіграє Шепелев. В результаті кияни, по суті, грали за схемою 4-4-2. Нам же не вдалося надати на оборону киян серйозний тиск.

Як "Славія" гратиме в Києві? Ключ до успіху - це активна гра в атаці, яку ми сьогодні часто показували. Коли ми були більш пасивними, нам ставало набагато важче встигати за динамівцями на всіх ділянках поля, вони краще грали на підборах і перехопленні. Прагнутимемо забити м'яч в Києві. З цією метою і поїдемо на матч-відповідь. Думаю, в майбутньому матчі визначальним є те, як складеться перший тайм", - цитує Трпішовскі dynamo.kiev.ua

Читайте також: Микита Бурда: Кендзьора в підкаті вибив м'яч, і суддя вирішив, що це пенальті

Нагадаємо, футболісти київського "Динамо" завершили у вівторок, 7 серпня, перший поєдинок з празьким клубом "Славія" у третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів з рахунком 1:1. М'яч на 21-тисячному празькому стадионі "Еден Арена" у киян на 82-й хвилині забив Беньямін Вербич, у господарів - Йозеф Гушбауер (90+5). Матч у відповідь пройде 14 серпня на столичному стадіоні НСК "Олімпійський" і розпочнеться о 19.30.

 Фото: slavia.cz

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-