Наставник

Наставник "Славії": Найсильніша сторона "Динамо" - команда мало пропускає

Укрінформ
Головний тренер празького футбольного клубу "Славія" Їндржих Трпішовскі оцінив сьогоднішнього суперника команди - київське "Динамо".

Їндржих Трпішовскі на передматчевій прес-конференції 6 серпня, зокрема, відмітив специфічний стиль "Динамо" та його найсильнішу сторону.

"У "Динамо" є свій стиль і особистості, які роблять різницю. Не хочу порівнювати попередні матчі чемпіонату Чехії з грою проти "Динамо". У киян власний специфічний стиль. Оскільки я бачив, як грає "Динамо", багато голів в матчі не буде. Все вирішать деталі. Але, можливо, я помиляюся. У матчах на виліт все фокусуються на тому, щоб не пропустити. "Динамо" грає від захисту, має двох опорних півзахисників, добре тактично грає. Давно не бачив, щоб зірки так жертвували заради успіху команди.

"Динамо" - фаворит. Ми знаємо, з яким клубом зустрічаємося. Десять років поспіль команда виходить до групового етапу, сім років - до весняної частини єврокубків. Завтра ми не хочемо бути наляканими, хочемо грати у свій футбол - активно, намагатимемося змусити суперника помилятися.

Найсильніша сторона "Динамо"? Вони мало пропускають. З огляду на товариські матчі, вони не пропускають вже п'ять матчів. Наскільки складно їм забити довів "Шахтар". І в атаці у них сила, потужні контратаки. Хотів би виділити Вербича та Циганкова, вони продуктивні гравці", - цитує Трпішовскі Sport Arena

Нагадаємо, 7 серпня футболісти київського "Динамо" зіграють у Празі перший матч 3-го кваліфай-раунду Ліги чемпіонів УЄФА проти чеської "Славії". Зустріч обслуговуватиме суддівська бригада з Англії на чолі з 39-річним Крейгом Поусоном. Поєдинок "Славія" - "Динамо" розпочнеться о 20.30. Усі квитки на "Еден Арену", яка вміщує 20 800 глядачів, вже продані. Офіційний сайт чехів повідомляє, що залишилося лише 200 квитків для вболівальників "Динамо".

Читайте також: Футболісти "Славії" сподіваються перервати серію "Динамо" без пропущених м’ячів

Матч у відповідь відбудеться у Києві 14 серпня на НСК "Олімпійський" і розпочнеться о 19.30.

Фото: slavia.cz

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-