Футболісти

Футболісти "Славії" сподіваються перервати серію "Динамо" без пропущених м’ячів

Укрінформ
Півзахисник празького футбольного клубу "Славія" Ян Сікора поділився очікуваннями від сьогоднішнього матчу проти київського "Динамо".

Ян Сікора на передматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що у "Динамо" тактично підготовлена команда і великий досвід гри в єврокубках, але у "Славїї" сподіваються, що зможуть перервати серію ігр "Динамо" без пропущених м’ячів. 

"Ми дивилися і досить детально розібрали суперника і підготувалися до гри. Фаворитами себе не відчуваємо. У "Динамо" великий досвід гри в єврокубках. Потрібно ставитися до суперника зі спортивною повагою. Будь-який позитивний результат нас задовольнить.

"Динамо" в цьому сезоні ще не пропускало? На нас це не тисне. Сподіваємося, що ми перервемо їх серію і заб'ємо. Це добре підготовлена ​​тактично команда. У нас досвідчена команда з досвідченими гравцями, тому хвилювання бути не повинно. Це важлива гра, але ми не відчуваємо якогось тиску. Ми повинні показати свій найкращий футбол", - цитує Сікору dynamomania.com

Нагадаємо, 7 серпня футболісти київського "Динамо" зіграють у Празі перший матч 3-го кваліфай-раунду Ліги чемпіонів УЄФА проти чеської "Славії". Зустріч обслуговуватиме суддівська бригада з Англії на чолі з 39-річним Крейгом Поусоном. поєдинок "Славія" - "Динамо" розпочнеться на 21-тисячній "Еден Арені" о 20.30. Усі квитки на "Еден Арену", яка вміщує 20 800 глядачів, вже продані. Офіційний сайт чехів повідомляє, що залишилося лише 200 квитків для вболівальників "Динамо".

Читайте також: "Динамо" випробувало "Еден Арену" в Празі перед матчем зі "Славією"

Матч у відповідь відбудеться у Києві 14 серпня на НСК "Олімпійський" і розпочнеться о 19.30.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-