Футболісти Гришко і Литовченко розпочали збір разом з

Футболісти Гришко і Литовченко розпочали збір разом з "Олімпіком"

Укрінформ
У середу, 20 червня, футболісти донецького футбольного клубу "Олімпік" розпочали підготовку до нового сезону.

Разом із командою на першому занятті літньої передсезонної підготовки тренувалися і колишні гравці клубу Дмитро Гришко та Сергій Литовченко. Про це повідомляє прес-служба ФК "Олімпік".

"Вельми несподівано для всіх було побачити на тренувальному полі двох колишніх гравців "Олімпіка" - Дмитра Гришка та Сергія Литовченка. Обидва футболісти тренуються нарівні з усіма і близькі до повернення в клуб. Крім того, на перегляді в команді перебуває ряд потенційних новачків, у яких буде шанс зарекомендувати себе в найближчих товариських зустрічах", - йдеться в повідомленні.

Із 20 по 30 червня підопічні Романа Санжара працюватимуть в Києві, чергуючи дворазові тренування з контрольними матчами. Донеччани проведуть матчі з командою "Оболонь-Бровар" (24 червня), ФК "Суми" (27 червня), "Десною" (28 червня) і "Колосом" (29 червня).

Читайте також: "Шахтар" вирушив на перший тренувальний збір до Німеччини

Друга частина підготовки "Олімпіка" до нового сезону пройде в Харкові з 1 по 13 липня на базі ФК "Металіст". У планах команди ще чотири спаринги - з ФК "Полтава" (5 липня), "Гірником-Спорт" (7 липня), СК "Дніпро-1" (11 липня) і "Металіст-1925" (13 липня).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-