Гімнаст Верняєв сподівається відновитися до чемпіонату світу-2018

Гімнаст Верняєв сподівається відновитися до чемпіонату світу-2018

Укрінформ
Олімпійський чемпіон Олег Верняєв сподівається встигнути відновитися до чемпіонату світу-2018 зі спортивної гімнастики, який розпочнеться наприкінці жовтня в Досі.

Олег Верняєв, зокрема, зазначив, що нога після операції вже майже повністю відновилася, а ось із плечем ще залишаються невеличкі проблеми.

"Я ще в процесі відновлення. Мені потрібно ще пару місяців, щоб плече прийшло до форми. З ногою легше: я вже почав стрибати, почав працювати, гойдатися, але з плечем ще важче. Там більш складна операція, там дві зв'язки було. Всі рухи різкі мені трошки заважають.

Дуже хочеться встигнути на чемпіонат світу цього року. У нас в кінці жовтня - початку листопада відбудеться чемпіонат світу і я до нього хочу відновитися. Мені тренер говорить з приводу виступу на Європі, але я кажу, що немає сенсу. Якщо їхати, то потрібно їхати за медалями, а не просто так. Вважаю, чемпіонат Європи потрібно пропустити, а до чемпіонату світу, якщо встигну, то встигну, ну а якщо ні, тоді - Кубки світу в кінці року", - цитує Верняєва XSPORT

Читайте також: Олімпійський день-2018 у Києві зібрав рекордну кількість учасників

Нагадаємо, що чемпіонат світу зі спортивної гімнастики пройде в Катарі з 25 жовтня по 3 листопада 2018 року. Олег Верняєв в січні переніс операції на нозі та плечі, а вже через чотири місяці тренер збірної України Геннадій Сартинський поставив гімнаста запасним на чемпіонати Європи та світу.

Фото: Instagram

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-