Прем'єр-ліга:

Прем'єр-ліга: "Олімпік" у меншості програв "Сталі"

Укрінформ
Програму чергового, 30-й туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги продовжило протистояння на столичному стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського між донецьким "Олімпіком" та кам'янською "Сталлю".

Зустріч представників другої шістки національної першості "Олімпік" - "Сталь" завершилася з рахунком 0:2, повідомляє Укрінформ.

Перемогу "Сталі" принесли Орест Кузик, який відзначився на 79-й хвилині, та Дмитро Копитов (90+1).

Номінальний господар поєдинку "Олімпік" останні півгодини грав у меншості - упродовж 58-ї та 59-ї хвилин дві жовті картки отримав 25-річний півзахисник донеччан Володимир Доронін, якого арбітр матчу Ігор Пасхал вилучив з поля.

У заключному поєдинку 30-го туру о 19.30 ФК "Олександрія" на рідному стадіоні "Ніка" прийматиме земляків із кропивницької "Зірки".

Читайте також: Фінал футбольного Кубка України судитиме Юрій Можаровський

Тур розпочався домашньою нічиєю київського "Динамо" з ФК "Маріуполь" (1:1). У другий ігровий день внічию зіграли рівненський "Верес" та полтавська "Ворскла" (0:0), одеський "Чорноморець" та львівські "Карпати" (1:1), а донецький "Шахтар" вирвав перемогу у протистоянні із луганською "Зорею" (2:1).

Турнірне становище:
перша шістка - "Шахтар" - 72 очки, "Динамо" - 67, "Ворскла" - 45, "Зоря" - 43, "Маріуполь" - 37, "Верес" - 34;
друга шістка - "Олександрія" - 36, "Олімпік" - 33, "Карпати" - 33, "Зірка" - 30, "Сталь" - 26, "Чорноморець" - 26.

Нагадаємо, на другому етапі чемпіонату перші шість команд ведуть боротьбу за медалі та місця у єврокубках, а друга шістка клубів - за збереження прописки у Прем'єр-лізі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-