Баскетбол: Фесенко не зіграє за збірну України влітку у відборі ЧС-2019

Баскетбол: Фесенко не зіграє за збірну України влітку у відборі ЧС-2019

Укрінформ
Центровий італійського баскетбольного клубу "Авеліно" і збірної України Кирило Фесенко повідомив, що не зіграє проти Туреччини і Латвії в двох заключних матчах першого етапу кваліфікації чемпіонату світу-2019.

"Ні, я не приїду до збірної. Відразу після закінчення сезону у мене намічена медична процедура. Як виявилося, мені не розповіли про повну картину стану справ після операції, яку мені зробили влітку. Тепер мені потрібно 3-6 місяців на відновлення.

Та й в принципі, кому я там потрібен? У нас є Кравцов, є Пустовий - вони розривають всіх, вони знають систему, вони подобаються Мурзіну. Вважаю, що на даний момент я не потрібен збірній. Хлопці вже стрибнули вище голови на чемпіонаті Європи і добре виступили під час другого ігрового вікна", - цитує Фесенка XSPORT

Читайте також: Мурзін: Джетер і Герун додали нової енергії баскетбольній збірній України

Нагадаємо, після чотирьох матчів кваліфікації ЧС-2019 з баскетболу збірна України очолює з трьома перемогами групу B. У рамках річного ігрового вікна підопічні Євгена Мурзіна 28 червня зіграють на виїзді проти Туреччини, а 1 липня прийматимуть команду Латвії.

Фото: fbu.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-