Ігор Суркіс: Якщо вдало зіграємо з «Шахтарем», боротьба за чемпіонство продовжуватиметься

Ігор Суркіс: Якщо вдало зіграємо з «Шахтарем», боротьба за чемпіонство продовжуватиметься

Укрінформ
Президент київського «Динамо» задоволений перемогою над «Зорею», але визнає, що команді потрібне посилення.

Президент «Динамо» Ігор Суркіс прокоментував перемогу над «Зорею» 4:0 та висловив свою думку про нового президента УПЛ Томаса Грімма і наступний матч проти «Шахтаря». Про це він розповів для офіційного сайту клубу.

«На жаль, в цій грі не обійшлося без кадрових втрат. Шапаренко зараз повезуть на рентген, здається, у нього вилетіла ключиця. В іншому, хлопці з хорошим настроєм відзначать Великдень, і будуть готуватися до дербі, до одного з найголовніших матчів сезону проти «Шахтаря».

Мені сьогодні сподобалися Вербич, Циганков, а також вся лінія атаки. Ще потрібно було забивати. Видно, що в другому таймі команда грала з настроєм, хлопці притираються один до одного.

Читайте також: Футбол: "Динамо" забило чотири "сухі" м'ячі у ворота "Зорі"

Думаю, у цієї команди є велике майбутнє. Природно, для цього потрібно посилити певні позиції. Про них знаю і я, і тренер. Для рівня цього чемпіонату України того, що є, може, і досить, але для європейського рівня - недостатньо.

Чи чекаю я на позитивні зміни від нового президента УПЛ? Природно, якщо прийшла людина з міжнародним досвідом, працював в європейському футболі, в Швейцарії, в різних структурах. Йому довірили це місце майже всі клуби, тільки два утрималися. Просто потрібно дати йому час, щоб він адаптувався до наших умов і подивитися, що у нього вийде.

Його програма - хороша. У багато речей я не вірю, але сподіваюся. Думаю, якщо йому вдасться об'єднати наші клуби, повернути уболівальників на трибуни, запросити спонсорів, буде відмінно. Хтось йому дає часу три місяці, хтось півроку, але я вважаю, слід дати людині попрацювати рік, а після оцінити результат.

Читайте також: Томас Грімм: людина, яка хоче реанімувати УПЛ

Чого я очікую від наступного матчу проти «Шахтаря»? Гарного, красивого, бойового футболу, з ажіотажем, повним стадіоном, видовищною грою. На цьому етапі будь-який матч визначальний. Сьогодні також не можна було втрачати очки. Якщо матч з «Шахтарем» завершиться для нас вдало, боротьба за чемпіонство продовжуватиметься, якщо ні, ми втратимо всі шанси», - сказав Ігор Суркіс.

Нагадаємо, «Динамо» в матчі 26-го туру УПЛ обіграло «Зорю» 4:0. У киян відзначились Бурда, Вербич, Бесєдін і Циганков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-