Олексій Лень: Я б із задоволенням залишився у

Олексій Лень: Я б із задоволенням залишився у "Фінікс Санз"

Укрінформ
Центровий клубу Національної баскетбольної асоціації (НБА) "Фінікс Санз" і збірної України Олексій Лень поділився своїми подальшими кар’єрними планами після п'ятирічного періоду в американській команді.

"Завжди хочеться залишити гарне враження при виступі за одну команду. Коли виходиш на майданчик, то намагаєшся щосили проявити себе. Я б із задоволенням залишився в "Фініксі", але подивимося, чи отримаю я пропозицію від "Санз".

Період перебування у "Фінікс Санз" - це були американські гірки. Але я можу сказати, що це був відмінний досвід, мені довелося зіткнутися з усіма труднощами. Мені здається, що з цим отриманим досвідом потрібно йти вперед. Більше немає чогось такого, що мене здивує. Я хочу довести, що можу грати в старті. Але яку б роль мені не довелося виконувати, я зроблю все необхідне, незалежно від обставин", - цитує Леня basket.com.ua

Нагадаємо, Олексій Лень завершує регулярний чемпіонат 2017/18 в "Фінікс Санз". В останньому матчі проти "Сакраменто Кінгз" (97:94) український бігмен набрав 17 очок і 15 підбирань. Лень оформив 11-й дабл-дабл у сезоні, сім з яких були набрані при виході з лави, що є третім кращим показником в НБА.

Читайте також: Баскетбол: українець Лень зробив дабл-дабл у грі "Фінікса" проти "Скараменто"

1 липня український центровий Олексій Лень стане необмеженим вільним агентом і зможе підписати контракт з будь-якою командою ліги. 25-річний баскетболіст сподівається підписати контракт з командою, яка дасть йому місце в стартовій п'ятірці, але при цьому також бажає виступати в організації, що перемагає.

Фото: Twitter Phoenix Suns

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-