Гвоздик: Ломаченко – фаворит, але в поєдинку з Лінаресом легко  не буде

Гвоздик: Ломаченко – фаворит, але в поєдинку з Лінаресом легко не буде

Відео
Укрінформ
Чемпіон WBC Silver в напівважкій вазі український боксер Олександр Гвоздик поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку між Василем Ломаченком і Хорхе Лінаресом.

"Ломаченко і Лінарес покажуть дуже цікавий бій. Я вважаю українця фаворитом, але цього разу, мені здається, що суперник не здасться. Лінарес - складний супротивник, він більше, він дуже мотивований. Я розраховую на конкурентний бій.

Всі опоненти Ломаченка поводяться надто самовпевнено перед боєм, але після поєдинку їхня риторика абсолютно протилежна. Подивимося, як буде цього разу, але, думаю, що Ломаченку в цьому поєдинку легко не буде", - цитує Гвоздика tribuna.com.  

Читайте також: Бокс: Ломаченко запропонував Лінаресу парі на $200 тисяч

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, бій між чемпіоном WBO у другій напівлегкій вазі українцем Василем Ломаченком (10-1, 8 КО) і венесуельським чемпіоном WBA в легкій вазі Хорхе Лінаресом (44-3, 29 КО) відбудеться 12 травня на 20-тисячній арені "Медісон Сквер Гарден" у Нью-Йорку. 30-річний український боксер має на профі-рингу 10 перемог (8 - нокаутом) і 1 поразку. 32-річний Хорхе Лінарес  - 44 перемоги (29 - нокаутом) та 3 поразки. Ломаченко вперше битиметься у легкому дивізіоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-