Перед матчем «Динамо» в Маріуполі посилені заходи безпеки

Перед матчем «Динамо» в Маріуполі посилені заходи безпеки

Укрінформ
Працюють поліція, приватні охоронці та вибухотехніки.

Поєдинку «Маріуполь» - «Динамо» в 25-му турі УПЛ передують посилені заходи безпеки для київського клубу. Про це повідомляє «Футбол 1».

«Динамо» прибуло до Маріуполя, відправившись спочатку до Запоріжжя літаком, а звідти - автобусом під супроводом автомобіля поліції. Біля готелю, де оселилися гравці і тренерський штаб київського клубу, була посилена безпека. Повідомляється, що працюють приватні охоронні структури і вибухотехнічна служба. Також перед початком поєдинку посилили патрулі поліції.

На цьому тижні також прийняли рішення про перенесення початку зустрічі з 14:00 на 17:00. Конкретні причини цього рішення не назвали, але УПЛ зробила це на прохання Міської ради Маріуполя.

Читайте також: «Укрзалізниця» скорегувала відправлення потягу Маріуполь – Київ в інтересах вболівальників «Динамо»

Позавчора також стало відомо, що потяг з Маріуполя до Києва вирушить на годину пізніше через поєдинок 25-го туру. Це рішення прийняли аби ультрас «Динамо» встигли повернутися додому.

«Маріуполь» і «Динамо» зустрічалися між собою лише раз в нинішньому сезоні. У поєдинку, який відбувся в Києві, господарі поля розгромили приазовців з рахунком 5:1.

Нагадаємо, через відсутність гарантій безпеки «Динамо» не відправило команду на поєдинок першого кола в Маріуполь. У підсумку київському клубу присудили технічну поразку. Її намагалися оскаржити в Спортивному арбітражному суді, однак CAS став на бік ФФУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-