Спортивна гімнастика: У Києві відбудеться міжнародний турнір Ukraine International Cup

Спортивна гімнастика: У Києві відбудеться міжнародний турнір Ukraine International Cup

Укрінформ
На традиційний турнір, який організовує Стела Захарова, приїдуть гімнасти з 17 країн.  

31 березня у київському Палаці спорту стартує XVI Міжнародний турнір зі спортивної гімнастики, який організовує олімпійська чемпіонка Стела Захарова. Про це повідомляє Укрінформ.

У Києві протягом двох днів – 31 березня та 1 квітня відбуватимуться змагання зі спортивної гімнастики у рамках Ukraine International Cup, котрий проводиться за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Спорт і діти» на чолі з видатною спортсменкою Стелою Захаровою.

На турнір зареєструвалися спортсмени з 17 країн світу, включаючи Росію. Головна організаторка Стела Захарова наголосила: «Ми не маємо права комусь забороняти брати участь в чемпіонаті. Наша країна – не агресор».

Читайте також: Український гімнаст Ігор Радівілов вдруге переміг на етапі Кубка світу в Досі

Організатори зазначили про соціальну спрямованість заходу: вхід на змагання буде безкоштовний з метою популяризації спорту серед громадян та потенційних спонсорів. Тренери назвали орієнтовний склад української команди на змаганнях та розповіли про власні прогнози щодо їх виступу. Розклад турніру можна побачити тут.

Нагадаємо, Ukraine International Cup є єдиним міжнародним турніром зі спортивної гімнастики, який представляє Україну на світовій арені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-