Гвоздик: Спершу потрібно пройти Амара, а потім можна думати про титул

Гвоздик: Спершу потрібно пройти Амара, а потім можна думати про титул

Укрінформ
Український боксер готовий битися за чемпіонський пояс WBC.

Український напівважковаговик Олександр Гвоздик розраховує на те, що французький боксер Мехді Амар складе йому гідну конкуренцію в майбутньому бої за титул «тимчасового» чемпіона WBC. Слова українця наводить Boxing Scene.

«Спершу мені потрібно пройти Амара, адже він стоїть на моєму шляху. А потім можна поговорити і про інших. Подивився кілька поєдинків Амара. Він дуже хороший. І я бачу по його очах, що він приїхав битися за титул, він не збирається повертатися додому ні з чим. Він зробить все заради перемоги. Очікую, що він дасть мені хороший бій.

Можливий бій за чемпіонський титул постійного чемпіона WBC? Давайте спершу дочекаємося бою між Стівенсоном і Джеком. Подивимося. Мені хочеться вірити в те, що Всесвітня боксерська рада (WBC) є організацією, яка тримає слово.

Читайте також: Бокс: Гвоздик і Амар провели традиційну дуель поглядів

Перш за все я маю побити Амара. А потім, сподіваюся, отримаю обіцяне - бій з переможцем поєдинку Стівенсон - Джек.

Впевненим на 100% в тому, що бій відбудеться, ви можете бути тільки тоді, коли виходите в ринг і бачите суперника навпаки. У WBC вирішили, що переможець бою Стівенсон - Джек зобов'язаний протягом 90 днів ініціювати переговори з «тимчасовим» чемпіоном. Сподіваюся, переможе Джек. Він хоча б б'ється частіше, ніж один раз на рік», - розповів Гвоздик.

Нагадаємо, що бій Гвоздик – Амара відбудеться в ніч з 17 на 18 березня в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden. Початок - 05:00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-