Україні гарантована ліцензія на Юнацькі Олімпійські ігри-2018 у художній гімнастиці

Україні гарантована ліцензія на Юнацькі Олімпійські ігри-2018 у художній гімнастиці

Фото
Укрінформ
Україна гарантувала собі ліцензію на III літні Юнацькі Олімпійські ігри-2018 (ЮОІ) в аргентинському Буенос-Айресі у художній гімнастиці.

Христина Погранична і Вікторія Онопрієнко зуміли не лише потрапити до числа 18-ки кращих у європейському відборі представниць художньої гімнастики, а й вибороли відповідно срібну та бронзову медалі. Про це повідомляє прес-служба НОК України.

Призові місця юних гімнасток гарантували Україні олімпійську ліцензію на ЮОІ-2018. У багатоборстві Погранична набрала 61,150 бала, а Онопрієнко – 60,200. Тож тепер саме між цими дівчатами і визначатиметься єдина наша путівка на Юнацьку Олімпіаду.

Зазначимо, що всього від Старого світу буде делеговано 18 юних грацій. Азія та Америка отримає по 7 ліцензій, Африка – 3 та Океанія – 1. Тож на III ЮОІ за нагороди змагатимуться 36 спортсменок. На жаль, кожна країна до Аргентини зможе делегувати лише одну представницю.

Читайте також: Дві українські грації розіграють єдину путівку на Юнацьку Олімпіаду-2018

Нагадаємо, III літні Юнацькі Олімпійські ігри проходитимуть з 6 по 18 жовтня 2018 року. Юні спортсмени вже почали свої кваліфікаційні відбори, які дозволять їм виступити на найпрестижніших змаганнях віком від 15 до 18 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-