Баскетбол: Д'Андра Мосс не допоможе збірній України в найближчих матчах

Баскетбол: Д'Андра Мосс не допоможе збірній України в найближчих матчах

Укрінформ
Захисниця збірної України Д'андра Мосс прокоментував свою травму, а також поділилася очікуваннями від наступних матчів збірної України у відборі Євробаскету-2019.

"На початку січня я отримала травму стегна і вже майже місяць не в змозі отримувати фізичні навантаження, сподіваюся, що зовсім незабаром усе налагодиться і я гратиму. Моє повернення передбачається у другій половині лютого.

Іспанки з моєї команди вважають, що моя травма підвищує їхні шанси. Про якісь зміни у їхній команді після Євробаскету сама нічого сказати не можу, але впевнена, що вони виглядають зараз дуже сильно. Двома нашими перемогами на старті вони не здивовані узагалі, вони так і припускали що ми переможемо. Зараз, враховуючи мій стан і усі втрати, які були у нас після Євробаскету, спрогнозувати наш виступ у грі з іспанками складно. Проте, збірна України гратиме вдома, у Києві, і цю перевагу необхідно використати наскільки тільки це буде можливим", - розповіла Мосс прес-службі Федерації баскетболу України.

Читайте також: Команда Д’андри Мосс перемогла у 8 турі баскетбольної Євроліги

Нагадаємо, що триває відбірковий тур в європейський чемпіонат з баскетболу серед жінок, який пройде у 2019-му році в Сербії та Латвії. У наступному поєдинку українській збірній доведеться зустрітися з командою кращих баскетболісток Іспанії. Матч відбудеться 10 лютого в київському Палаці спорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-