Оновлений рейтинг ATP: Федерер скоротив відстань від Надаля, Долгополов – 34-й

Оновлений рейтинг ATP: Федерер скоротив відстань від Надаля, Долгополов – 34-й

Укрінформ
Асоціація тенісистів-професіоналів (ATP) представила оновлену версію рейтингу, за якою іспанець Рафаель Надаль зберіг статус першої "ракетки" світу, а Роджер Федерер (Швейцарія) після шостої перемоги на Australian Open скоротив відстань від нього на 155 очок.

Якщо іспанський тенісист в кінці лютого на турнірі в Акапулько не зможе дійти до фіналу, то втратить позицію лідера світового рейтингу. Про це повідомляє Sport Arena

Фіналіст Відкритого чемпіонату Австралії Марін Чиліч дебютував в ранзі третьої "ракетки" світу. З трійки найсильніших хорват витіснив чинного чемпіона Підсумкового турніру Григора Димитрова.

Після Australian Open особисті рекорди у рейтингу АТР встановили Марін Чиліч (Хорватія, 3), Сем Куеррі (США, 12), Дієго Шварцман (Аргентина, 24), Кайл Едмунд (Великобританія, 26), Хен Чон (Південна Корея, 29), Денис Шаповалов (Канада, 48), Тенніс Сандгрен (США, 55), Мартон Фучович (Угорщина, 63), Максиміліан Мартерер (Німеччина, 82) і Ніколас Яррі (Чилі, 95).

Читайте також: Australian Open: Федерер виграв 20-й турнір Великого шлема

За підсумками двох тижнів змагань на Відкритому чемпіонаті Австралії єдиним українцем у топ-100 залишається Олександр Долгополов - за рахунок першого з 2012 року попадання в третє коло Australian Open киянин піднявся на 34-у позицію і опинився за 130 очок від повернення до топ-30. Сергій Стаховський прогресував на 7 рядків і став 113-ю "ракеткою" світу, Ілля Марченко опустився на 9 позицій і посів 212-е місце.

Фото: О. Долгополов/ EPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-