Краща спортсменка грудня тхеквондистка Ірина Ромолданова отримала нагороди НОК

Краща спортсменка грудня тхеквондистка Ірина Ромолданова отримала нагороди НОК

Укрінформ
Представниця тхеквондо Ірина Ромолданова, яку було визнано кращою українською спортсменкою грудня 2017 року, отримала сьогодні у Києві диплом, пам'ятну статуетку та грошову премію з рук президента Національного олімпійського комітету Сергія Бубки. 

Нагороди також були вручені її наставнику, старшому  тренеру жіночої збірної України з тхеквондо Олег Наму, повідомляє Укрінформ.

Високого визнання НОК талановита українська тхеквондистка та її тренер удостоєні за чудовий виступ Ромолданової на чемпіонаті Європи у болгарській Софії, де вона в олімпійській ваговій категорії до 49 кг здобула "бронзу". Нині Ірина посідає 10-ту сходинку світового рейтингу в цій олімпійській ваговій категорії та 3-тє - у категорії до 46 кг.

Читайте також: Тхеквондистка Ірина Ромолданова стала кращою спортсменкою грудня в Україні

"Наша сьогоднішня героїня дуже талановита та перспективна спортсменка. Вірю, що всі її звершення, які вона досягає на найпрестижніших міжнародних стартах, стануть чудовим доробком для нових звершень на шляху до заповітного олімпійського Токіо-2020", - сказав після нагородження Сергій Бубка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-