МОК схвалив форму російських спортсменів на Іграх-2018 без триколору і гербу

МОК схвалив форму російських спортсменів на Іграх-2018 без триколору і гербу

Укрінформ
Міжнародний олімпійський комітет (МОК) схвалив форму для російських спортсменів, які виступатимуть на зимовій Олімпіаді-2018 в Пхьончхані під нейтральним прапором.

З форми прибрали російський триколор, герб і логотип Олімпійського комітету Росії (ОКР). Замість них буде тільки емблема OAR - Olympic Athlete from Russia (олімпійський спортсмен з Росії). Про це розповіла засновник компанії-виробника Анастасія Задоріна.

"Ми не змінили крій, дизайн моделей, але, згідно з вимогами, прибрали триколор, герб, лого ОКР, поставили логотип OAR - Olympic Athlete from Russia", - цитує Задоріну meduza

Раніше МОК представив логотип "Олімпійських атлетів з Росії", який замінить на їх формі герб Росії, логотип ОКР і прапор країни.

Читайте також: МОК представив логотип, який замінить герб і прапор Росії на Олімпійських іграх-2018

Нагадаємо, росіянам заборонили виступати в національній формі, а також використовувати прапор і гімн після відсторонення ОКР від Ігор у Пхьончхані. Це сталося за підсумками розслідування про вживання допінгу під час Олімпіади в Сочі у 2014 році. Росія також втратила 13 медалей Ігр-2014, у тому числі трьох золотих. Країна опустилася з першого на третє місце в неофіційному командному заліку.

Фото: wada-ama.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-