Тхеквондистка Ірина Ромолданова стала кращою спортсменкою грудня в Україні

Тхеквондистка Ірина Ромолданова стала кращою спортсменкою грудня в Україні

Укрінформ
За підсумками спортивного грудня Національний олімпійський комітет України визнав представницю тхеквондо Ірину Ромолданову кращою спортсменкою місяця в Україні, а її особистого наставника, старшого тренера жіночої збірної України з тхеквондо Олега Нама названо найкращим тренером грудня.

Про це повідомили Укрінформу у прес-службі НОК.

Підводячи підсумки місяця, Експертна комісія НОК відзначила високі здобутки українців на чемпіонаті Європи з плавання на короткій воді, етапах Кубка світу та Європи з біатлону, велоспорту, фехтування, фристайлу.

У грудні найвищим за рангом змагань в олімпійських номерах програми став чемпіонат Європи з тхеквондо, що проводиться раз на два роки. З болгарської Софії наші спортсмени Ірина Ромолданова та Михайло Шелест привезли бронзові медалі в олімпійських вагових категоріях - 49 кг та 80 кг відповідно.

Після детального аналізу виступів обох спортсменів та за підсумками голосування комісії звання кращої спортсменки місяця удостоєна 19-річна киянка.

Нині срібна призерка І Юнацьких олімпійських ігор, срібна медалістка чемпіонату світу Ірина Ромолданова посідає 10-ту сходинку світового рейтингу в олімпійській ваговій категорії до 49 кг та 3-тю - у світовому рейтингу в категорії до 46 кг.

Читайте також: Ромолданова та Шелест принесли Україні медалі Євро-2017 з тхеквондо

Відзначимо, що вперше за багаторічну історію відзначення кращих спортсменів місяця в Україні цього високого визнання Національного олімпійського комітету отримала представниця тхеквондо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-