Ярмоленко і Коноплянка зрівнялися в рейтингу кращих футболістів Бундесліги - Kicker

Ярмоленко і Коноплянка зрівнялися в рейтингу кращих футболістів Бундесліги - Kicker

Укрінформ
Гравці збірної України Андрій Ярмоленко і Євген Коноплянка опинилися на 74-й позиції в оновленому рейтингу кращих футболістів німецької Бундесліги за оцінками видання Kicker.

Півзахисник дортмундської "Боруссіі" Андрій Ярмоленко в середньому отримує за гру оцінку 3,25. Колишній його показник становить 2,83 і 17-е місце в рейтингу. Хавбек "Шальке 04" Євген Коноплянка погіршив тільки свою оцінку: замість 3,23 тепер він має 3,25, а 74-е місце в рейтингу збереглося. Про це повідомляє tribuna.com

Разом з українцями на 74-ій позиції в рейтингу розташувалися Леон Горетцка ("Шальке"), Ніклас Мойсандер ("Вердер") і Томас Мюллер ("Баварія").

Лідером рейтингу з показником 2,17 є хавбек "Баєра" Леон Бейлі, на другому місці розташувався півзахисник "Баварії" Кінгслі Коман - 2,59, на третьому - голкіпер "РБ Лейпциг" Петер Гулачі (2,63).

Читайте також: Ярмоленко визнаний одним з кращих гравців "Боруссії" у матчі проти "Майнца"

Зазначимо, що Ярмоленко провів 13 матчів у Бундеслізі, в яких забив 3 м’ячі і зробив 3 результативні передачі. Коноплянка зіграв в 16 турах за "Шальке", забив 1 м’яч і зробив 4 результативні передачі.

Фото: ua-football 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-