Якщо Світоліна подорослішає, то доходитиме мінімум до півфіналів

Якщо Світоліна подорослішає, то доходитиме мінімум до півфіналів "Шлемів" - аналітик

Укрінформ
Американський тенісний аналітик Метт Кронін вважає, що шоста позиція в світовому рейтингу не є межею для 23-річної української тенісистки Еліни Світоліної.

За словами фахівця, головною проблемою українки є володіння своїми емоціями, для успіхів на турнірах "Великого Шлему" їй потрібно подорослішати.

"Давайте поговоримо про її сили. В цьому році Еліна вперше показала себе у всій красі: в Торонто - перемогла Вінус, Гарбінє Мугурусу, Халеп і Возняцкі, в Римі і ще трьох містах - менш упевнено, але взяла титул.

Тепер всі ми знаємо, що Світоліна - видатний гравець, який на кожному турнірі бореться за трофей. Але, не дивлячись на постійні тренування і велику кількість матчів, іноді вона втрачає контроль над емоціями і ситуацією. Вона нервує на "Шлемі", так що в наступному році їй потрібно не тільки працювати на тренажерах, але й дорослішати. Якщо в українки вийде, то на кожному "Шлемі" вона доходитиме мінімум до півфіналу", - цитує Кроніна XSPORT

Читайте також: Світоліна визнана кращою тенісисткою на харді сезону-2017

Нагадаємо, що новий сезон українська тенісистка почне на турнірі в австралійському Брісбені, після чого планує зіграти на "мейджор" Australian Open. Через завантажений графік Світоліна не зможе допомогти національній команді в Кубку Федерації в протистоянні з Австралією.

Фото: Getty Images for LTA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-