Вернидуб:

Вернидуб: "Зорі" потрібні, як мінімум, два крайніх і два центральні захисники

Укрінформ
Головний тренер луганського футбольного клубу "Зоря" Юрій Вернидуб розповів про кадрові проблеми у команді.

"Якщо оцінювати минулий рік за п'ятибальною системою, то поставив би нам четвірку з мінусом. У нас, як бачите, будуть втрати в цю зимову перерву. Шукатимемо і посилюватимемося. У нас таке відбувається часто. Якщо ми проведемо на трансферному ринку хорошу роботу, то все нам вдасться. Знову ж таки, багато факторів є, хто прийде, хто піде. Наскільки я розумію, Льоша Шевченко йде точно. Щодо Артема Сухоцького. Він мені сказав в роздягальні після гри з "Шахтарем", що йде теж. Закінчилася оренда у Діми Гречишкіна і Влада Калитвинцева. Незрозуміла ситуація поки що по Євгену Опанасенку.

Я вдячний нашим досвідченим футболістам. Вони зробили дуже серйозний внесок. Взяти того ж Славу Чечера. Ті ігри, які він проводив на полі, дорогого коштують. Відразу видно, що він професіонал. Але вік піджимає. Хоча, я сподіваюся, що Слава ще нам допоможе, адже у нього ще півроку контракту. Залишилося півроку контракту у Желько Любеновича. Він, хай і грав не дуже багато, але коли потрібно було, він допомагав. У грі з "Шахтарем" вийшов, наприклад, і картину не зіпсував.

Наш капітан Микита Каменюка. Я розумію, що коїться у нього на душі. Але він повинен теж мене зрозуміти, як тренера. До складу необхідно ставити тих, хто на даний момент сильніший. Поки що у Микити цю конкуренцію вигравали Женя Опанасенко і Артем Сухоцький.

Читайте також: Юрій Вернидуб: Прикро, у рівній грі "Зоря" пропустила два м'ячі зі стандартів

Нам потрібні, як мінімум, два крайніх і два центральні захисники. Якщо ми збираємося дійсно шукати третє місце, то таке посилення нам вкрай необхідне. Плюс, все одно в центр поля потрібен креативний футболіст, який не тільки вміє добре відбирати, а й добре створює моменти", - цитує Вернидуба офіційний сайт ФК "Зоря".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-