Кубок Федерації: Світоліна та Цуренко не зіграють за збірну України проти Австралії

Кубок Федерації: Світоліна та Цуренко не зіграють за збірну України проти Австралії

Укрінформ
Перша ракетка України повинна захищати рейтингові очки на турнірі в Досі. 

Найсильніші тенісистки України Еліна Світоліна і Леся Цуренко не допоможуть команді в матчі першого раунду Другої Світової групи Кубка Федерації проти Австралії. Капітан збірної України Михайло Філіма підтвердив це в інтерв'ю для XSPORT.

«Ми з розумінням ставимося, коли гравці відмовляються виступити за збірну через вагомі причини. Тому, швидше за все, Еліни Світоліної і Лесі Цуренко в матчі з Австралією не буде.

У них був складний рік. У Еліни перша перемога була в Досі і їй потрібно відразу ж після Кубка Федерації захищати цей титул. Їй буде важко, виступити за збірну в Австралії, граючи на траві, а після цього перелетіти в Доху і грати на харді. Це практично не можливо», - сказав Філіма.

Читайте також: Теніс: в основній сітці Australian Open 2018 заявлено 5 українців

Першим номером України на виїзний матч з Австралією може стати Катерина Бондаренко. Шанс потрапити в команду з'являється у Катерини Козлової, Ангеліни Калініної або Даяни Ястремської.

Матч першого кола Другої Світової групи Кубка Федерації між збірними Австралії та України відбудеться 10-11 лютого в Канберрі на трав'яному покритті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-