Юрій Вернидуб: Прикро, у рівній грі

Юрій Вернидуб: Прикро, у рівній грі "Зоря" пропустила два м'ячі зі стандартів

Укрінформ
Головний тренер луганського футбольного клубу "Зоря" Юрій Вернидуб поділився враженнями від поєдинку з іспанським "Атлетиком" (0:2) в рамках заключного раунду групового етапу Ліги Європи УЄФА.

"Емоцій немає ніяких. Прикро. Потрібно пережити і це. Гра давалася. У першому таймі у нас навіть була перевага. Але не змогли забити. Я говорив і раніше, що "Атлетик" - серйозний суперник, команда, яка вміє оборонятися. Вони не дали шансу забити "Реалу". Зрозуміло, що і нам було важко.

Прикро інше. У рівній грі ми пропустили два м'ячі зі стандартів. Для мене, як для тренера, головне розчарування в тому, що ми знову не вийшли з групи. З кожним роком команда оновлюється. Того року ми лише двічі зіграли внічию, а в цьому двічі перемогли - обіграли "Атлетик" на виїзді і "Герту" вдома. Завдяки таким матчам хлопці ростуть. Важливо, щоб ми не просто говорили про помилки, але і робили конкретний аналіз. Я бачу, що ми пропускаємо такі м'ячі, які просто не можна пропускати. Класна команда не має права пропускати подібні голи.

Я думаю, що ця гра надала великого міжнародного досвіду і напевно залишиться в пам'яті у хлопців. За деякими нашими футболістами почали безпосередньо спостерігати скаути. Можливо, колись вони зроблять крок вперед, зацікавлять серйозні клуби і зможуть себе там проявити", - цитує Вернидуба офіційний сайт ФК "Зоря".

Нагадаємо, що футболістам луганської "Зорі" не вдалося пробитися до плей-офф Ліги Європи УЄФА. У заключному, 6-му турі групового етапу розіграшу команда Юрія Вернидуба у Львові зазнала поразки від іспанського "Атлетика" з рахунком 0:2.

Читайте також: "Зоря" програла "Атлетику" і завершила єврокубковий сезон

Підсумкове турнірне становище: "Атлетик" - 11 очок, "Естерсунд" - 11, "Зоря" - 6, "Герта" - 5.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-