Лозанна: довічно відсторонені російські олімпійці подали позови до CAS

Лозанна: довічно відсторонені російські олімпійці подали позови до CAS

Укрінформ
22 з 25 російських спортсменів, яких Дисциплінарна комісія Міжнародного олімпійського комітету (МОК) через звинувачення в маніпуляціях з допінг-пробами позбавила результатів на Олімпіаді-2014 в Сочі і довічно відлучила від участі в Іграх, подали позови до Арбітражного спортивного суду (CAS) в Лозанні (Швейцарія).

Про це повідомляє прес-служба CAS.

Індивідуальні позови до CAS подали: Олександр Зубков, Дмитро Труненков, Олексій Негодайло, Олександр Касьянов, Олексій Пушкарьов, Ільвір Хузін, Ольга Стульнєва (усі - бобслей), Олександр Третьяков, Марія Орлова, Сергій Чудінов, Олена Нікітіна, Ольга Потиліцина (усі - скелетон ), Олександр Легков, Євген Бєлов, Максим Вилегжанін, Олексій Пєтухов, Юлія Іванова, Євгенія Шаповалова (усі - лижні гонки), Ольга Вілухіна, Яна Романова (обидві - біатлон), Ольга Фаткуліна, Олександр Румянцев (обидва - ковзанярський спорт). Усі попросили CAS винести рішення до початку Олімпійських ігор 2018 року.

Поки з числа вже покараних спортсменів не подали позови до CAS біатлоністка Ольга Зайцева, лижниці Юлія Чекальова і Анастасія Доценко.

Нагадаємо, Міжнародний олімпійський комітет призупинив членство Олімпійського комітету Росії в організації та відсторонив збірну РФ від участі в зимових Іграх-2018, які пройдуть в Пхьончхані (Республіка Корея).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-