Вернидуб: Ми багато дозволяли супернику

Вернидуб: Ми багато дозволяли супернику

Укрінформ
Головний тренер «Зорі» незадоволений грою своєї команди в матчі проти «Естерсунду». 

Головний тренер «Зорі» Юрій Вернидуб прокоментував поразку в матчі Ліги Європи від шведського «Естерсунда» (0:2). Про це повідомляє офіційний сайт «Зорі».

«Будь-яка команда, яка програє, незадоволена. Вітаю «Естерсунд» з виходом у плей-офф. Вони заслужили це і досягли того результату, який потрібен. У нас є ще шанси. Є гра з «Атлетиком», де вирішуватиметься, хто вийде з групи.

Так, ми почали погано в перші 15 хвилин. Потім була рівна гра практично без моментів. Так, був момент, і вони забили. Назвіть ще мені моменти в першому таймі, де вони могли забити? Була рівна гра.

Читайте також: "Зоря" програла "Естерсунду" у Лізі Європи УЄФА

Втім, ми дозволяли суперникові вільно приймати м'яч, міняти атаки. Не допрацьовували в русі і відборі.

Початок другого тайму виявився непоганим. Взяли м'яч під контроль, з'явилися моменти. Другий м'яч... Прикро пропускати такі м'ячі, коли футболіст проходить з центру поля, пробиває і забиває - це цілий ланцюг помилок центральної зони», - сказав Вернидуб.

Нагадаємо, в матчі 5-го туру групового турніру Ліги Європи «Зоря» програла на виїзді «Естерсунду» 0:2. Аби пробитися до плей-офф ЛЄ в останньому турі «Зоря» має обіграти вдома іспанський «Атлетик». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-