Саррі:

Саррі: "Манчестер Сіті" не проводитиме матч проти "Шахтаря" упівсили

Укрінформ
Головний тренер італійського футбольного клубу "Наполі" Мауріціо Саррі прокоментував перемогу над донецьким "Шахтарем" у рамках 5-го туру Ліги чемпіонів УЄФА та майбутню зустріч "гірників" з англійським "Манчестер Сіті".

"Щойно нам вдалося зламати гру "Шахтаря" в пас, ми змогли змінити матч. Однак не можна вважати це складеним іспитом, адже передусім потрібно подужати турнірну таблицю. Не все залежить від нас. Ми можемо лише перемогти в наступній зустрічі та сподіватися на краще. Інсіньє незамінний футболіст дуже високого рівня. Зеліньський працював чудово, однак помилився на самому початку. Слід також відзначити Маджо, який до цього виходив не часто, але відмінно виявив себе.

Як в останньому турі діятиме команда Гвардіоли? У нападі. Гвардіола не проводитиме матч просто так, упівсили. Що робити, щоб не залежати від інших у турнірній таблиці? Усе виграти. У вересні ми не були готові фізично на сто відсотків, зараз цей бік покращився.

Не забувайте, що "Манчестер Сіті" переміг, оформивши гол наприкінці зустрічі. У "Шахтаря" достатньо технічних виконавців з якісним рівнем гри, чудові чотири атакуючі футболісти. Два центральні півзахисники також відмінно проводять матчі. Ми задоволені своєю грою в захисті, адже протистояли суперникові, який тримає високу швидкість. Після перерви нам потрібно було додати інтенсивності в центрі поля, тому що до цього в нас повсякчас відбирали м’яч і проходили флангами", - цитує Саррі офіційний сайт ФК "Шахтар".

Нагадаємо, що донецькі футболісти поступилися 21 листопада у гостях італійському "Наполі" з рахунком 0:3. М'ячі на стадіоні "Сан-Паоло" в Неаполі у ворота Андрія П'ятова забили Лоренцо Інсіньє (на 56-ій хвилині), Пьотр Зеліньський (81) та Дріс Мертенс (83). В іншому матчі групи F англійський "Манчестер Сіті" переміг чемпіона Голландії ФК "Феєноорд" з Роттердама з рахунком 1:0.

Читайте також: "Шахтар" програв "Наполі" у Лізі чемпіонів УЄФА

У заключному, 6-му турі групового раунду Ліги чемпіонів, 6 грудня, "Шахтар" прийматиме у Харкові "Манчестер Сіті", а "Феєноорд" у Роттердамі - "Наполі". Щоб вийти до плей-офф ЛЧ, донеччанам достатньо нічиєї.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-